Converzion henter millioner

Converzion har altid haft mindre fokus på rapporter, snak og rådgivning og til gengæld mere fokus på praktisk hjælp, konkrete resultater og mere kapital.

Via en samarbejdsaftale med det visionære offentlige tiltag Invest in Odense har Converzion over de seneste 9 måneder hjulpet tre vækstende virksomheder med at skaffe grundlag for og adgang til vækstkapital – og resultaterne er i hus!

Et mindre tocifret millionbeløb i ny vækstkapital sikrer ikke kun ny beskæftigelse, adgang til nye markeder og kraftige vækstrater for de tre virksomheder men er med til at understrege, at selv mindre virksomheder kan med det rette set up tiltrække investorer

De tre virksomheder Trivision, Sensohive og OnRobot har over 9 måneder fået praktisk hjælp fra Converzion.
Mindre snak og mere handling har været omdrejningspunktet. Der har skulle skabes resultater, åbnes nye markeder, findes nye salgskanaler, sikres samarbejdspartnere samtidig med at der har skulle arbejdes med salg og marketing, produktudvikling, HR og administrative funktioner – Alt sammen mens man i samarbejde med Converzion arbejdede med at sikre kapital.

Casper Harlev som er en af grundlæggerne af Sensohive er både glad og stolt over deres succesfulde opstart men anerkender også at det har været en krævende proces.

”Der er så mange bolde i luften i opstarten af en virksomhed, at man reelt ikke har tid til at tage sig effektivt af dem alle. Produktet skal færdiggøres, leverandøraftaler skal på plads, der skal markedsføres, der skal sikres salgskanaler, der skal forhandles og sælges … samtidig med at man knokler med manglende økonomi samt lokaler, IT, jura, bogføring mv”, forklarer Casper Harlev.

Ifølge Casper Harlev har det været en stor hjælp at samarbejde med Converzions erfarne erhvervsfolk der har prøvet det på egen krop. ”Vi møder mange mennesker som nystartet virksomhed og det er klart en fordel at samarbejde med Converzion folk, som kender til de hårde prioriteringer, behovet for kapital og de værktøjer der skal arbejdes med”
Det samme budskab kommer fra OnRobots CEO Bilge Christiansen.

”Som nystartet virksomhed ved vi ofte godt, hvad der mangler, og hvad der skal arbejdes med, men at have eksperter der kan give konkrete anbefalinger og som kan sikre fokus er en stor hjælp”

Bilge Christiansen påpeger samtidig at viden om business angels, vækstfonde, venture fonde mv. er af afgørende betydning.

”Hvordan ens virksomhed skal præsenteres, hvad man skal slå på, og hvordan man forhandler er jo ikke atomfysik, men at have Converzion folk, der har siddet på begge sider af bordet er en kæmpe fordel, og det har været afgørende for vores proces”, siger Bilge Christiansen.

Det bekræftes af CEO for Trivison, Ole Neckelmann, som påpeger at kapitalfremskaffelse jo typisk ikke er ens kerne kompetence.

”Man lærer jo at tale med sin bank men at skabe interesse blandt investorer er en anden sportsgren – og at forhandle med erfarne investorer er lidt af en udfordring, så den praktiske erfaring og rådgivning fra Converzion har været meget værdifuld, Uden deres hjælp var vi ikke kommet så langt”, siger Ole Neckelmann.

Converzion. Less talk – More Doing.

Læs mere om de tre virksomheder på disse nyhedslinks

Kapitalfond investerer i Trivision

Investorer til OnRobot

Vækst hos Sensohive